به گزارش سلام لردگان ،
حجتالاسلام مهدي طائب در نشست پرسش و پاسخ دانشجويان دانشگاه جامع گلستان پيرامون مسئله انتخابات اظهار داشت: آقاي خاتمي فقط ميخواهد که جريان اصلاحات را از مرگ نجات دهد.
يکي از دانشجويان با طرح اين سوال که تعدد کانديداهاي جبهه اصولگرايان چه چيزي را دنبال ميکند، گفت: هيچ مغز متفکري پشتپرده تعدد اصولگرايان وجود ندارد.
طائب بيان داشت: در دوران فتنه عنوان شد که در انتخابات تقلب 7 ميليوني، 8 ميليوني و 11 ميليوني شده است که بنده عرض کردم نخستين کسي که ميداند اين حرف دروغ است آقاي بهزاد نبوي و تاجزاده هستند چون آنها ابتدا اين موضوع را استارت زدند، آنها در جمهوري اسلامي مسئول بودند و ميدانند که اگر اين تقلب محقق شود اول چيزي که نياز دارد هماهنگي است يعني وزارت کشور، شوراي نگهبان، پليس و نيروهاي امنيتي همه بايد هماهنگ شوند تا چنين تقلبي شکل بگيرد.
هيچکدام از گروهها برنامهاي ارائه ندادهاند
دانشجوي ديگري در خصوص اينکه در زمينه اقتصادي کانديداي مناسب کيست و کداميک از گروهها از نظر برنامه اقتصادي قابل اعتمادتر هستند، سوال کرد که طائب اظهار داشت: تا به حال هيچکدام از گروهها برنامهاي ارائه ندادهاند که ببينيم چقدر توانايي دارند، البته گفتند اهل برنامه هستيم ولي از هيچکدام آنها برنامهاي ديده نشده است.
فرمانده قرارگاه عمار افزود: در اين دوره توصيه عمومي به همه دوستان اين بود که برنامهگرا و گروهگرا باشند که کابينه خود را به مردم معرفي کنند اما هيچکدام از کانديداها نتوانستند با کسي هماهنگ شوند لذا برنامهاي ارائه نشد.
اين تحليلگر ارشد سياسي در پاسخ به سوال دانشجويي در خصوص اينکه چرا بايد روساي جمهور قبلي براي کانديداهاي رياست جمهوري رد صلاحيت شوند، اذعان کرد: امام راحل فرمودند که ميزان، حال فعلي افراد است شايد کسي الان جزو مقدسترين افراد باشد اما 10 سال بعد ممکن است تغيير کند.
فتنه و انحراف هر دو تاريخ مصرف گذشته هستند
طائب سن و سال کانديداها را نيز در موضوع انتخاب مهم خواند و ابراز داشت: سن و سال افراد نيز مهم است، شوراي نگهبان بايد ببيند کانديدا به درد رياست جمهوري ميخورد يا نه؟ آقاي هاشمي 79 سالشان است ميخواهد رياست جمهوري را از احمدينژاد تحويل بگيرد، احمدينژادي که آخر رياست جمهوريش همچنان مانند ابتداي دولتش اهل کار و تلاش است و واقعا خستگي را خسته کرده است، ما اگر به احمدينژاد انتقادي داريم به نقاط منفي آن است.
وي با بيان اينکه اين دولت کارهاي بزرگ زيادي انجام داده است، يادآور شد: البته کارهاي نيمهکاره زيادي نيز باقي مانده است طرح مسکن مهر، سهام عدالت، مرحله دوم هدفمندي يارانهها و معتقدم اگر مرحله اول هدفمندي انجام نشده بود در تحريم اقتصادي زمين خورده بوديم بنابراين بايد فردي رئيسجمهور شد که بتواند اين روند توسعهاي را دنبال کند.
سوال بعدي يکي از دانشجويان از طائب اين بود که خطر جريان انحرافي براي کشور بزرگتر است يا خطر اصحاب فتنه، که وي اظهار داشت: هر دو تاريخ مصرف گذشته هستند هيچکدام خطري براي کشور محسوب نميشوند کشور از اين موج عبور کرده است.
طائب در پاسخ به اين سوال که آيا دليل انتخاب حماسه سياسي فقط انتخابات است يا قرار است اتفاق بزرگتري در زمينه سياسي در کشور اتفاق بيفتد، بيان داشت: نظام اسلامي ايران در آستانه دو انتخابات شوراها و رياست جمهوري است که اين حماسهسازي بسيار بااهميت است و چشم دنيا به اين انتخابات دوخته شده است.
وي ادامه داد: رهبر معظم انقلاب به حضور حداکثري مردم تاکيد دارند، اينکه چه کسي راي بياورد در جايگاه دوم قرار دارد.
استخوانهاي نظام سلطه بايد خرد شود
فرمانده قرارگاه عمار در پاسخ به اين سوال که در اين نظام با توجه به اين سخن امام راحل که فرمودند مجلس در راس امور است، بنابراين جايگاه رياست جمهوري کجاست، اذعان کرد: رئيسجمهور راس اين نظام است با اعمال قوانيني که مجلس گذاشته، تمام امور اجرايي کشور به دست رئيس جمهور است اگر قوه مقننه جاي مجريه نشست فرمان قانون از دستش خارج ميشود و اگر آقاي مجريه جاي قانونگذار نشست، قانون اجرا از دستش رها خواهد شد.
طائب درباره اين پرسش که آيا امکان حوادثي همانند سال 88 و حادتر از آن وجود دارد يا خير گفت: بنده حال و حوصلهاش را در کسي نميبينيم.
وي در خصوص تحولات اخير سوريه و رابطه رئيس جمهور ايران با اين تحولات عنوان کرد: سوريه نقطه التقاء نظام سلطه با نظام عدل است که در آنجا نظام سلطه بايد استخوانهايش خرد شود هر چند تا الان هم خرد شده اينها آمده بوده بودند که آن طناب ارتباط ما را با مقاومت قطع کنند که نتيجه معکوس گرفتند.
حوصلهاش را نداشتيم وگرنه ما هم احساس تکليف ميکرديم
اين تحليلگر ارشد سياسي در پاسخ به سوال ديگري از دانشجويان درباره اينکه چرا در انتخابات اکثر نامزدهاي انتخاباتي احساس وظيفه ميکنند، گفت: من و شما هم اگر کمي بنشينيم و در خودمان فرو برويم به اين نتيجه خواهيم رسيد که نکند ما هم ميتوانيم مشکلات را حل کنيم، حال و حوصلهاش را نداشتيم و گرنه ما هم احساس تکليف ميکرديم.
فرمانده قرارگاه عمار در پاسخ به اين سوال آيا روشي که احمدينژاد در خصوص عملکرد مسئولان در پيش گرفته براي خادمان نظام حاشيه امنيت ميگذارد يا خير، اظهار داشت: خادمان نظام حاشيه امنيتشان خداست، حاشيه امنيت نظام اين است که به خوبي کار کنند.
وي ادامه داد: احمدينژاد اگر اشکالي داشت در فهم خوب و بد بود، ولي اين خيلي خوب است اگر يقين کرد که فلان مسئول بد کار ميکند، و خيلي زود از کار برکنارش کرد اما در اينکه کار خوب انجام ميدهد يا نه نبايد دچار اشتباه شد.
مشايي آمده انتخابات برگزار نشود يا اينکه دعوا شود
اين استاد دانشگاه در خصوص اينکه مشکلات بر مردم واقعا فشار ميآورد آيا انتظار زيادي نيست که مردم حضور گسترده در انتخابات داشته باشند، بيان داشت: اين فشارها طرفيني است ما مردم و مسئول نداريم مگر مسئولان از خارج کشور آورده شدهاند، مسئولان چيزي جداي از مردم نيستند.
طائب در پاسخ به سوالي که آيا مشايي تائيد صلاحيت ميشود؟ بيان داشت: مشايي ميخواهد در انتخابات اثرگذاري کند.
فرمانده قرارگاه عمار اضافه کرد: آقاي هاشمي خودش ميداند که رأي ندارد و از نظر جسمي براي اين کار مناسب نيست، آقاي خاتمي فقط ميخواهد اصلاحات را از مرگ نجات دهد.
طائب يادآور شد: خاتمي معتقد است که تجربه چند ساله نشان داده هر کسي که با انتخابات قهر کند، از صحنه سياسي محو خواهد شد، اگر نهضت آزادي از ذهنها پاک شده به دليل اين بوده که از انتخابات قهر کردند لذا اگر ما هم اگر قهر کنيم اصلاحات را از دست ميدهيم اما براي اينکه اصلاحات بماند بايد بياييم ولو اينکه شکست بخوريم.
وي بيان داشت: مشايي نيز آمده يا انتخابات برگزار نشود يا شل برگزار شود و يا اينکه دعوا شود.
تنها ابزار کار دشمن جريان اصلاحات بود
اين تحليلگر سياسي در پاسخ به اينکه مهمترين حربه دشمن در مقابله با انتخابات سالم و غرورانگيز چيست، ابراز داشت: دشمن نميداند چه کند، جريان بيرون تنها ابزار کارش جريان اصلاحات بود، در انتخابات 88 و 84 رسانههاي بيگانه پشتسر اين آقايان ايستاده بودند الان نظر خاتمي را قبول دارند و آمدند با همه قوا مردم را تحريک کنند تا در انتخابات شرکت کنند.
فرمانده قرارگاه عمار با بيان اينکه جريان اصلاحات در اين انتخابات فقط به دنبال اين است که سر پل را در جمهوري اسلامي از دست ندهند، اظهار داشت: جريان اصلاحات براي اين ميآيد که فکري براي دولت بعدي کند.
وي افزود: تمام اتاق فکر دشمن به هم ريخته، هر چه قوا داشته بر روي سوريه متمرکز کرده و اتاق فکرشان براي ايران به هم ريخته است.
اين تحليلگر سياسي درباره انتخاب اصلح گفت: رئيس جمهور بايد توانمند، مردمي، حامي اقشار محروم، قانونگرا، ساده زيست، شجاع، جسور در برابر خارجيها باشد که همه اين مسائل را بايد در کانديداهاي موجود پيدا کنيم.
منبع: خبرگزاري فارس